Стрази, паєтки, кристали - усе, що блищить, якнайкраще пасуватиме до оформлення весіль цього сезону. Професійні організатори весіль також рекомендують робити все можливе, аби церемонія одруження запам'яталася надовго. Наприклад, встановити для гостей фотоавтомат. У ньому можна зробити веселі знімки, які гості заберуть із собою на пам'ять. А саме весілля тепер знімають як справжнє кіно. Епоха нудних відео, що тривають годинами, - минула.

“Популярний тренд сьогодні - кіно з весілля. Тобто, епоха нудних DVD, які треба дивитися 3-4 години, минає. Тепер відео з весілля знімається більш кінематографічно, а також професійно монтується. Виходить справжнісіньке кіно, що найкраще передає атмосферу весілля”, - каже продюсер Арі Перілстейн.

Серед наречених популярними цього сезону є вбрання, виготовлені з виключно екологічних матеріалів. Також дизайнери рекомендують прикрашати весільні сукні вінтажними аксесуарами. Це може бути, наприклад, бабусина брошка чи мамине намисто. Такий елемент святкового вбрання зробить його справді ексклюзивним.