Про це у Facebook написав блогер Сергій Іванов, посилаючись на власні джерела. Наразі він не може 100-відсотково підтвердити інформацію. На телефонні дзвінки Мірошник не відповідає, а його син уже в Москві.

За даними Іванова, затримання Мірошника організував "головний МГБшник Пасічник".

"Таким чином, якщо місцеві головорізи почали чистити людей Єфремова, то незабаром ми побачимо масу не менше епічних затримань або наплив "політичних" біженців з "ЛНР" в куди більш толерантний Київ, де Порох, схоже, дав особисті гарантії безпеки кожному сепару і корупціонеру", — прокоментував блогер.

Как вы все, наверное, уже знаете, в "ЛНР" происходит нечто совершенно прекрасное, то есть путч. Буквально недавно вы н...

Posted by Sergii Ivanov on 20 жовтня 2015 р.


Нагадаємо, нещодавно відбулося криваве затримання і обшук так званого "міністра вугільної промисловості ЛНР" Дмитра Ляміна, який за останній рік разом з Єфремовим та Плотницьким вкрав і продав більше 80% видобутого на окупованій території вугілля.

За даними джерел, "козачі" підрозділи терористів Луганщини 7-8 листопада планують зібратися, щоб оголосити недовіру так званому "уряду "ЛНР".