Про це він розповів в ефірі "Громадського ТБ".

Він пояснив, що "єдина установа в місті Києві, яка за законодавством України має право перевіряти кров на вміст алкоголю в живої людини це клініка "Соціотеррапія". Жодна приватна чи державна клініка крім неї не мають права цього робити".

Рішення взяти в Луценка кров на аналіз прийняв черговий лікар, який приймав Луценка, для того, щоб визначитись із правильним лікуванням, оскільки Луценка доставили в реанімацію. Як зазначив Радуцький, "в подихові Юрія Віталійовича був присутній якийсь запах".

За словами Радуцького, результати аналізів у клініці "Борис" отримали о 12-тій годині 11 січня.

"Якщо ця клініка уповноважена державою, вона робила дослідження ще у 2005 році і в 1998-му, якщо до цього часу її аналізи використовувались і лікарями й іншими службами в країні, то чому саме вчора чи два дні тому їм треба довіряти або не довіряти", - додав медик.

Він уточнив, що його клініка має офіційний документ з печаткою державної установи, в якому зазначений результат дослідження.

Лікар сказав, що не може прокоментувати, чи враховувалися результати цього дослідження при лікуванні Луценка, та якою була позначка вмісту алкоголю в крові екс-прем'єра, посилаючись на лікарську таємницю.

За його словами, результати були передані Луценку і коментувати це має право лише він.

Нагадаємо, Головний лікар Київської міської лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий на камеру повідомив, що у крові екс-міністра Юрія Луценка у день сутички під Святошинським РВВС був алкоголь.

Народний депутат, дружина Юрія Луценка Ірина заперечує інформацію про те, що її чоловік у ніч побиття "Беркутом" був у стані алкогольного сп’яніння.