Все, як 20 років тому: коли у Єврочемпіонаті перемогла Данія, щоправда, голів тоді було менше. Цей ретро-матч, організований данськими вболівальниками, присвячений 20-річчю перемоги Данії на Чемпіонаті Європи з футболу 1992 року в Швеції. Склад збірних сьогодні — фани.

На стадіоні "Політехнік" зібралося близько 100 фанів, які долучилися до події через Facebook. Склад збірних — фани, серед них — діти організаторів, а також в кожній команді по одній жінці.

"Футбол-для всіх! Ми не робимо жодних обмежень. Фани Данії та Німеччини скандують, перегукуються. Але атмосфера, тим не менше, дуже дружня", — каже Олег Солдатенко, керівник стаціонарного фан-посольства у Львові.

"Я бачив цей матч. Мені тоді було 19. Я не вірив власним очам, коли ми перемогли у цьому чемпіонаті. Я дуже радий, що цю мить відтворили у Львові. Львів чудове місто!" — каже фан з Данії.

"Ми цей матч повторили, щоб показати, що ми дружимо з німецькими фанами. Нам дуже приємно було згадати ці емоції, які були 20 років тому" , — говорить Йенс Андерсен, керівник мобільного фан-посольства.