Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні “Батьківщини”, повідомив голова партії Микола Кадикало. До ініціативи приєдналися “Свобода” та УДАР.

Читайте також: Нечисть повертається, — Луценко про нового губернатора Львівщини

На офіційному сайті ВО “Батьківщина” оприлюднили заяву лідерів трьох опозиційних сил Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока. Політики оголосили про початок термінового збору підписів про включення до порядку денного наступного пленарного засідання Львівської обласної ради питання про висловлення недовіри Олегу Салу. Опозиція також закликає депутатів інших фракцій підтримати це рішення двома третинами голосів.

“31 жовтня 2013 року на посаду глави Львівської обласної державної адміністрації був призначений одіозний міліцейський генерал Олег Сало, проти якого було порушено декілька кримінальних справ та який був оголошений у міжнародний розшук... Призначення на таку відповідальну посаду відомого губернатора-фальсифікатора свідчить про підготовку влади до спотворення на свою користь результатів президентських виборів”, - йдеться у зверненні опозиції.

Нагадаємо, Указом Президента Віктора Януковича 31 жовтня було звільнено голову ЛОДА Віктора Шемчука. На його місце призначили Олега Сала.
Після цього заяви на звільнення написали усі заступники екс-голови Віктора Шемчука.