Про це він завив під час суперечки з Яценюком, передає УНІАН.

Спочатку Азаров запитав в опозиції, хто винен у тому, що Україна переплатила Росії за газ понад 20 млрд доларів, а також - чия політична сила винна у невигідних домовленостях із СОТ. На це Яценюк відповів, що готовий провести з Азаровим детальну дискусію.

“Левова частка тієї кризи, яка є у країні - політична й економічна - пов'язана з тим, що Ви персонально тримаєтесь за крісло замість того, щоб прийти у парламент і написати заяву про відставку і сказати, що я винен, я беру на себе відповідальність і йду у відставку”, - зауважив Яценюк.

“Що стосується посади... У мене є своя сміливість, я прийму рішення. Май ти сміливість і візьми відповідальність”, - відповів Азаров Яценюку.

За словами Президента України Віктора Януковича, Верховна Рада вже дала відповідь на питання про відставку чинного уряду, який піднімають представники опозиції та громадськості.

Також глава держави Віктор Янукович погрожує відсторонити і звільнити чиновників, які незадовільно провели підготовку до підписання Угоди про асоціацію. Запропоновані умови для підписання угоди про ЗВТ, вважає він, порушують національні інтереси країни.