"Якщо розгін Евромайдану 30 листопада міністр МВС Захарченко списав на начальника ГУМВС у Києві Коряка, побиття мирних демонстрантів і 45 журналістів біля Адміністрації президента — на провокаторів (які, насправді, були сформовані владою і спецслужбами), то сьогоднішній нічний штурм площі вже ні на кого списати не зможе. Бо у штурмі брали участь внутрішні війська, які є структурним підрозділом МВС і за діючим статутом можуть брати участь у розгоні мирних демонстрацій (на які громадяни України мають конституційне право) тільки за наказом міністра МВС", — сказав Москаль, йдеться на його сайті.

Він також зазначає, що мітингувальники вийшли на Майдан за ідею, а "Беркут" і внутрішні війська стоять на морозі і серед снігу в літньому обмундируванні, бо "гроші на закупівлю зимового просто вкрали", не мають нормальних умов для ночівлі та харчування.

"А моральний дух у них такий, що ніякого бажання захищати цю злодійську владу і близько немає", — додав він.

Нагадаємо, сьогодні близько 1 години ночі міліція і внутрішні війська розпочали штурм барикад на вулиці Інститутській, біля КМДА та на михайлівській площі. Згодом до Майдану Незалежності наблизилися тисячі бійців внутрішніх військ та "беркутівців". Вони проривалися крізь барикади і стали розбирати намети.