Заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров заявив, що наразі триває розслідування кримінального провадження за фактом зникнення Дмитра Булатова.

Правоохоронці були змушені констатувати, що тричі намагалися допитати його в якості потерпілого, проте першого разу гр. Булатова не вдалося допитати через стан здоров’я, а також через присутність великої кількості людей – політиків, захисників, які не давали провести слідчу дію. Пізніше потерпілий надав лише ймовірний колір мікроавтобуса, на якому його викрадали. З третього разу допит відбувся, але уточнюючої інформації працівникам слідства знову надано не було, – повідомила прес-служба МВС.

Згідно з повідомленням, Булатов розповів лише, що його начебто викрадали на мікроавтобусі синього кольору, але де саме це було – не пам'ятає. Через це слідчі зробили висновок про небажання автомайданівця співпрацювати з ними.

Навіть прикмет злочинців, які могли би бути причетні до вчинення кримінального правопорушення, він нам не надає, – додав Татаров, зауваживши, що слідство триває далі.

У міліції кажуть, що продовжують допитувати свідків та обходять квартири у пошуках інформації, яка допоможе розслідуванню.

Нагадаємо, побитий активіст Автомайдану Дмитро Булатов прибув на лікування у Литву.

Зниклого активіста Автомайдану Дмитра Булатова знайшли в селі Вишеньки під Києвом 30 січня. Сам активіст розповів журналістам, що невідомі били його, катували, відрізали йому вухо та навіть розпинали. У Булатова є проколи на руках.