Також він відзначає, що коли бар зачинявся, дівчина попросила провести її додому. Компанія купила горілку і презервативи й пішла на квартиру до третього підозрюваного.

"Там двоє хлопців вступили з нею в інтимний зв'язок. А коли вона почала погрожувати їм, вони її задушили, а потім винесли на смітник й підпалили", - додає Парфенюк.

Поміж того, він зауважив, що постраждала з неблагополучної сім'ї, її вихованням батьки не займалися, багато часу дівчина проводила в барі.

Парфенюк також розповів про підозрюваних. Він зазначив, що вони напівсироти, а відтак, "назвати їх мажорами ніяк не можна". Щодо третього, то за словами начальник УМВС Миколаївщини, він "підпадає під це визначення з натяжкою, оскільки не є рідним сином екс-голови Єланецької райдержадміністрації та екс-заступника голови Єланецької райради".

Правозахисник Ігор Годецький відзначає, "усе, що відбулося до моменту, коли дівчина знепритомніла, схоже, було добровільним". Також він переконаний, якщо говорити про зґвалтування, то "це ще спірне питання".

Також стало відомо, що лише за останній рік Оксану Макар тричі притягували до адміністративної відповідальності за заняття проституцією, дрібне хуліганство, а також за розпивання алкогольних та слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях.

Близькі друзі дівчини заявляли, що Оксана не могла добровільно погодитись піти з ґвалтівниками.

"Їй щось підсипали", - сказала близька подруга постраждалої Галина Цецур.

Як повідомляють лікарі, шанси на виживання в Оксани Макар збільшились до 70%.