Про це пише видання "Комерсант-України", відзначаючи, що в Мінфіні були здивовані такою кадровою ротацією.

"(Екс-голова Податкової Віталій) Захарченко з його толерантністю був стабілізуючим фактором, що особливо важливо за нинішньої економічної ситуації в країні. Призначення Клименко - це щось, і, знаючи його, є побоювання повернення в 90-ті з застосуванням рейдерства і всіх притаманних у той час атрибутів. Не можна всю країну перетворювати на передмістя Донецька", - сказало невідоме джерело в Мінфіні.

Клименко пропрацював в центральному апараті на посаді заступника глави лише вісім місяців і є наймолодшим керівником податкової служби за всю її історію - наступного тижня йому виповниться 31 рік. Але кар'єрний ріст Клименка показово стрімкий. До переїзду в Київ у лютому 2011 року Клименко більше року керував податковою адміністрацією в Донецькій області. До цього він обіймав керівні посади в спеціалізованій інспекції по роботі з великими платниками Донецька. У біографічних даних пана Клименко зазначено, що з 1997 по 2005 рік він працював у комерційних структурах, у тому числі на керівних посадах. Назви компаній не розкриваються.

Протягом року Клименко реалізував ряд проектів, розпочатих ще в Донецькій області, зокрема, "горизонтальний моніторинг" і посилений контроль над нетрудовими доходами фізичних осіб за допомогою моніторингу наявності рухомого та нерухомого майна. Йому також належить ініціатива створення мультфільму про податки "Місто мрії", прем'єру якого він сьогодні проведе вже на новій посаді.