“Ви знаєте, це дуже схоже на те, що я виховую доньку, хоча у мене син, і те, що в мене народився внук, хоча народилася внучка. Я такої заяви не робив”, сказав глава Міноборони у програмі “Шустер LIVE”.

На мою думку, аеропорт Донецька – дуже важливий стратегічний об’єкт. По-перше, він потрібен нам, по-друге, він створює для нас серйозні передумови для того, щоб ми приймали відповідне рішення у випадку загроз нашим військам, по-третє, я хотів би сказати, що його захищають люди, які є патріотами України, які дуже добре підготовлені і навчені,
— наголосив Полторак.

“Той об’єкт є символом мужності і героїзму наших солдатів. Він нам потрібен, той аеропорт, і ми будемо його захищати”, — сказав міністр.

Читайте також: Бірюков розповів, як “обдовбані” наркотиками терористи нападають на Донецький аеропорт

За його словами, стан української армії, “коли ми б мали десь відступити, чимось поступитися”, закінчився. “Ми спроможні тримати ту територію, яка перебуває під нашим контролем, і ми будемо це робити.

Додамо, командир полку "Азов" Андрій Білецький вважає, що аеропорт донецька є стратегічним місцем для сил АТО, тому що терористи несуть великі втрати, нападаючи на нього. "Він потрібен нам просто як така м’ясорубка, в якій ми зараз перемелюємо сили сепаратистів", — зазначив Білецький.