Офіційний підрахунок голосів здійснять пізніше, після чого парламент затвердить результати голосування. Проте результат став очевидним після того, як 62 депутати продемонстрували свої бюлетені для таємного голосування перед тим, як опустити їх в урну. Згідно з цими підрахунками, за єдиного кандидата, в. о. президента Маріана Лупу проголосувало 59 депутатів, при необхідному мінімумі в 61 голос.

Фракція опозиційної партії комуністів бойкотувала засідання парламенту. Троє депутатів з групи соціалістів, які покинули Партію комуністів на початку листопада, заявили про готовність голосувати за непартійного кандидата на пост президента, але не за представника партій правлячої коаліції. Вони також продемонстрували свої бюлетені, які свідчать про те, що вони голосували "проти".

Офіційні результати виборів, після підрахунку голосів комісією, будуть підведені протягом години. На одному з наступних засідань, парламент повинен призначити дату повторних виборів.

Якщо дві спроби будуть провалені і жоден кандидат не набере 61 голос, парламент підлягає розпуску. Через нездатність парламенту обрати президента вже двічі, в 2009 і 2010 році парламент був розпущений і призначались дострокові парламентські вибори.