“Однією з версій убивства мера Феодосії Олександра Бартенєва могла бути налагоджена схема контрабанди нафтопродуктів через контрольоване мером Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами", - цитує слова Геннадія Москаля УНН.

За словами політика, йому вдалось отримати документи, які викривають наступну схему: пальне з офшорних компаній передається в Україну на тимчасове зберігання, а фактично розвозиться по мережі АЗС. Після цього, пояснив Москаль, митниця робить незаконні відмітки в документах, що це пальне вивезене з України.

Читайте також: Справу мера Феодосії перекваліфікували на "умисне вбивство"

"Тепер зрозуміло, чому керівництво Радміну Криму заборонило правоохоронним органам у зв’язку з убивством Бартенєва здійснювати перевірку Феодосійського підприємства із забезпечення нафтопродуктами”, - підсумував народний депутат.

Нагадаємо, в ніч на 27 липня у Криму напали на мера Феодосії Олександра Бартенєва. З вогнепальним пораненням його доставили в лікарню. Врятувати життя Бартенєва медики не змогли.

Кримська міліція розглядає, як основну версію нападу на мера Феодосії Олександра Бартенєва, розбійний напад з метою заволодіння особистим майном.