Персонажів доповнили об'ємні хутряні капелюхи та взуття із масивною пряжкою. На подіумі проглядався стиль Вікторіанської епохи - про неї розповідали розшиті блискітками сукні та пальта зі штучного хутра, які здавалося вкрили сніжинки. Одна з обов'язкових деталей показу - багатошаровість.

Маестро продемонстрував гостям показу чудові моделі верхнього одягу та розкішне коктейльне вбрання. Палітру кольорів склали насичені відтінки фіолетового, темно-зеленого у поєднанні з потужною дозою сріблястого блиску.

Джейкобс продовжує розвивати моду за допомогою нових тканин, які прикрасили голограми з паєток та мішура. Твід дизайнеру вдалось перетворити на абсолютний тренд наступного холодного сезону.

Серед селебретіс, які зібралися на показі Роуз Бірн, Дакота Фаннінг, Марія Шарапова, Рейчел Зое та Джаред Лето.

"Це було так красиво... Схоже свого роду на казку братів Грімм, яка супроводжувалася чудовою музикою. Трохи також нагадує роботи режисера Тіма Бертона. Чудово, і тканини прекрасні. Хочеться переглянути показ ще раз кожну деталь побачити і вдивитися в неї окремо", - каже акторка Роуз Бірн.

"Це абсолютна протилежність до усього, що я звик бачити. Тому це весело, приємно споглядати за чимось відмінним", - каже актор, музикант Джаред Лето.

Відомий оригінальними драматичними постановками на подіумі Марк Джейкобс є одним із найулюбленіших дизайнерів модників Нью-Йорка. Відтак, винахідливі шоу він створює насамперед для власного задоволення.