Згідно з оперативною інформацією, чоловік нелегально проживає в Одесі і здійснює вбивства на замовлення. Міліціонери з'ясували це, займаючись розкриттям подвійного вбивства, скоєного 29 червня цього року в селі Баранинці Закарпатської області.

Оперативники встановили автомобіль, на якому пересувався зловмисник. Його чорний ВАЗ 2110 помітили недалеко від Одеси. На посту ДАІ біля села Кошари машину зупинив інспектор ДПС. За кермом перебував Аслан Дікаєв. Він передав документи і вийшов з автомобіля, щоб відкрити багажник.

У цей момент співробітники спецпідрозділу "Беркут" почали операцію по затриманню. Дика метнув в їхній бік дві гранати і почав стріляти з пістолета ТТ, а пасажир, який перебував на передньому сидінні, відкрив вогонь з автомата Калашникова. Один з бійців "Беркута" пострілом поранив автоматника. Але третій із злочинців встиг затягти пораненого назад у машину, і авто зникло з місця події.

В результаті перестрілки четверо міліціонерів поранено, двоє загинули — 21-річний Віктор Коженко, працівник "Беркута" і 40-річний працівник ДАІ Олександр Розмаріца.