Про це повідомляє прес-служба МВС.

“О 02:20 до вказаного блокпосту під'їхали невідомі особи на чотирьох автомобілях і відкрили вогонь в людей, що там чергували. У відповідь теж пролунали постріли”, - йдеться в повідомленні.

Внаслідок перестрілки з боку активістів були смертельно травмовані три людини (два місцеві жителі, 1957 і 1972 р.н., особа третього встановлюється) і три людини поранено. “Двоє останніх, отримавши в лікувальній установі медичну допомогу, від госпіталізації відмовилися”, - повідомили в міліції, додавши, що потерпілі є з обох сторін.

“Невідомі на двох автомобілях, близько дванадцяти чоловік, поїхали з місця події у напрямі Харківської області. При цьому вони забрали з собою убитих та поранених, їх кількість невідома. Два їх автомобілі, що залишилися на місці, були знищені активістами внаслідок підпалу”, - розповіли правоохоронці.

За цим фактом проводиться перевірка за попередньою правовою кваліфікацією за ст. 115 ч. 1 КК України ("Умисне вбивство").

Читайте також: СБУ називає стрілянину у Слов'янську провокацією диверсантів

У міліції також наголосили, що "органами внутрішніх справ в ніч з 19 на 20 квітня не проводилося жодних силових операцій в Донецькій області і в місті Слов'янську зокрема”.

Нагадаємо, раніше міліція підтвердила загибель однієї людини та поранення трьох внаслідок нічної перестрілки у Слов’янську Донецької області.

Як відомо, російські журналісти кажуть, що в Слов’янську була перестрілка між самообороною та "Правим сектором", внаслідок чого є загиблі. Українські журналісти повідомляють, що сьогодні вночі відбулася "стрілка" кримінальних угруповань.

Лідер сепаратистів у Слов’янську В'ячеслав Пономарьов повідомив, що “у зв'язку з нічною перестрілкою" у місті вводиться комендантська година.

МЗС Росії повідомляє, що в ніч на 20 квітня в Слов'янську “було порушено пасхальне перемир'я у результаті збройного нападу “Правого сектора”.

У "Правому секторі" заявили, що не мають стосунку до нічної збройної сутички на блок-посту у Слов’янську, внаслідок якої є загиблий і поранені.