"Почала роботу група з врегулювання ситуації в країні, яка створена під керівництвом Андрія Клюєва. До складу групи увійшли міністр юстиції Олена Лукаш та Андрій Портнов (радник Президента - "24")", - розповіла Герман.

"Група вже запропонувала опозиції зустрітися в другій половині дня і щоб опозиція визначила тих, хто представлятиме її. І готова до переговорів з врегулювання ситуації в країні", - додала регіоналка.

Читайте також: Переговори з Клюєвим слід вважати зрадою українського народу, — Балога

Відповідаючи на питання агентства "Інтерфакс - Україна", чи буде Президент України Віктор Янукович брати участь у зустрічі з представниками опозиції, Герман зазначила, що це буде перша зустріч і вона пройде без участі глави держави.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович вночі доручив Секретарю РНБО Андрію Клюєву створити робочу групу для розгляду питань з врегулювання політичної кризи.

За словами нардепа Андрія Павловського, "Батьківщина" прийняла рішення відправити на переговори з Президентом України Віктором Януковичем не лідера фракції Арсенія Яценюка, а іншого народного обранця.