Про це Президенту доповів голова державної комісії з причин катастрофи літака Boeing 777, віце-прем’єр-міністр Володимир Гройсман, передає прес-служба глави держави.

“Президент віддав наказ Збройним Силам вжити всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки руху потягу до місця призначення”, - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, раніше російські ЗМІ, посилаючись на терористів, повідомили, що поїзд з тілами загиблих пасажирів малайзійського авіалайнера Boeing 777 виїхав з Тореза в Іловайськ.

Як відомо, на території України поблизу кордону з РФ збили малайзійський лайнер. Загинуло 298 пасажирів. Наразі на місці катастрофи знайдено 282 тіла. Українські рятувальники завершили роботи з пошуку тіл загиблих в результаті катастрофи малайзійського літака Boeing 777.

За словами радника Міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, цивільний літак над Торезом збили проросійські бойовики із зенітно-ракетного комплексу "Бук".

У суботу, 19 липня, в СБУ заявили, що Росія чинить спроби приховати свою причетність до трагедії.

Президент України Петро Порошенко доручив українським силовикам припинити бойові дії та операції в радіусі 40 км від місця падіння малайзійського авіалайнера.