Про це повідомляє прес-центр АТО.

Бойовики і російські найманці не залишають спроб атакувати позиції українських військ. Зокрема, упродовж минулої доби зафіксовано 50 порушень терористами умов припинення вогню,
— йдеться у повідомленні.

За даними штабу, найбільшу активність ворожі сили проявляли на Первомайському, Луганському, Донецькому і Дебальцевському напрямках.

На Луганщині: Попасна, Золоте, Гірське, Чорнухине, Фрунзе, Станично-Луганське, Кримське, Щастя, Предільское, Верхня Вільхова, Трьохізбенка, Вільхове, Макарове.

У Донецькій області - населені пункти Авдіївка, Веселе, Новокалинове, Новомихайлівка, Піски, Дослідне, Красногорівка, Хімік, Березове, Полтавське, Шуми, Малоорлівка, Орлово-Іванівка, Нікішине, Кам'янка, Дебальцеве.

У прес-центрі також зазначили, що сили АТО відкривають вогонь у відповідь на стрілянину бойовиків не тільки з метою захисту власних позицій, але й для порятунку мирних жителів Донбасу.

До слова, бойовики обстріляли спостерігачів місії ОБСЄ під час переміщення між блокпостами української армії в районі селищ Кірове і Шуми на північний схід від Донецька.