“У Слов'янську та Слов'янському районі існують проблеми з доставкою води та продуктів харчування”, - йдеться в повідомленні на сайті ОДА.

Окрім того, там складна епідеміологічна ситуація: “Припинила роботу лабораторія СЕС, яка постраждала при обстрілі. Контроль якості місцевої та води, що поставляється, не проводиться. Пошкоджено магістральний водопровід, відсутнє центральне водопостачання. Підвіз води здійснюється нерегулярно. Ускладнюють ситуацію стихійні поховання, що виникають в околицях міста”.

Читайте також: Гірники Донбасу просять уряд не зупиняти АТО

Перебої з водою є і в інших районах області: в Добропіллі у багатьох селищах вода повністю відсутня, в Докучаєвську до водопроводів підключена технічна, у Вугледарі відсутня питна вода, технічну підвозять, у Харцизьку припинено водопостачання, у Волноваському районі вода відсутня повністю. Серед населених пунктів виділено 11 точок, куди відбувається підвіз води вранці і ввечері.

Окрім того, у Шахтарському районі (Дмитрівка, Маринівка, Степанівка) порушена система зв'язку. У Дмитрівці - електропостачання.