Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Артем Шевченко.

За його словами, Шепелєв перетворив засідання на шоу, симулюючи втрату свідомості.

Шепелєв двічі симулював втрату свідомості, до нього викликали швидку медичну допомогу. Кричав, що він хворий на розсіяний склероз, гіпертонію і ще купу всяких важких хвороб. Суддя логічно його запитала: а навіщо ви тоді втекли з київської лікарні швидкої допомоги 6 липня 2014? А Шепелєв відповідає: мене, мовляв, викрав конвоїр Бондаренко і вивіз. А суддя йому: а чому тоді в машині за кермом був ваш двоюрідний брат Панченко, якого разом з вами позавчора затримали в Москві?
— розповів журналіст.

Шевченко зазначив "на совісті цього "мокрушніка" не тільки розкрадання коштів банку "Родовід", але й замовлення п'яти епізодів убивств.

"У середині лихих 90-х — своїх бізнес-партнерів Лашина і Полікарпова в Донецьку, потім у 2003-му там же — вбивство банкіра Кириченка, ще пізніше влітку 2006-го сп'янілий від безкарності вже недоторканний народний депутат (фракція БЮТ) Шепелєв замовив вбивство полковника міліції Романа Єрохіна під Києвом. А навесні 2012-го Шепелєв, який перебіг вже у фракцію ПР під крило до Іванющенка, замовив банкіра Дядечка, вбивство якого тільки дивом не було доведено до кінця", — додав він.

Нагадаємо, співробітники ФСБ РФ і кримінального розшуку МВС РФ затримали депутата ВР України V та VI скликань Олександра Шепелєва, який переховується від українського правосуддя після втечі з Київського СІЗО.

Генеральна прокуратура Україна почала готувати матеріали для його екстрадиції з Росії.