В управлінні Держслужби із НС у Севастополі повідомили, що власник авто спершу намагався самостійно врятувати машину, проте, йому цього не вдалося, після чого він викликав рятувальників, які ліквідували пожежу. Наразі з’ясовують причини інциденту.

"Новини Севастополя" пишуть, що авто належало редактору видання Олександрові Карлюку. Сам він стверджує, що близько 3:30 загавкав собака, після чого він почув хлопок і виття сирени.

Читайте також: З початку року на журналістів скоєно 54 напади, - статистика

"Олександр Карлюк заявив , що йому добре відомі імена замовників цього злочину, і це не перша спроба підпалу. Впродовж тривалого часу у зв'язку з правозахисною діяльністю громадської організації "За справедливість" і розміщенням критичних матеріалів на сайті "Новини Севастополя" був організований ряд замовних перевірок, порушувалися і закривалися кримінальні справи на основі анонімних доносів, а приватний будинок (журналіста) уже п'ятий місяць незаконно відключили від електропостачання, і особисто йому погрожували фізичною розправою", - відзначають у видані.

До слова, 18 вересня, співробітники Міністерства доходів і зборів з податкової міліції провели обшук у квартирі журналістки "Радіо-Ера ФМ" Тетяни Дем'яненко. Наразі невідомо, на якій підставі провели обшук у квартирі журналістки і чи знайшли вони докази, які б засвідчили причетність журналістки до протизаконної діяльності.

Фото: Коментарі