Про це повідомили у прес-службі голови Луганської обласної адміністрації Геннадія Москаля.

Кілька відділень лікарні продовжують приймати хворих — терапія функціонує в режимі денного стаціонару, а в хірургії проводять ургентні операції, проте для повноцінного лікування в пошкоджених корпусах необхідно провести ремонт і замінити близько сотні вікон. Лікарня в Щасті знаходиться на передовій, тому її нормальне функціонування — питання, яке потребує першочергового вирішення,
— наголосив Москаль.

Голова Луганської ОДА також відвідав Станицю Луганську, де оглянув пошкоджені та зруйновані об’єкти. Незважаючи на постійні обстріли, державні структури в райцентрі продовжують працювати, однак у селищі іноді проблематично купити товари першої необхідності.

"Підприємці часто відмовляються везти в Станицю товар, бо, по-перше, немає гарантій, що їхні точки вціліють після чергового обстрілу, а, по-друге, не впевнені у власній безпеці", — додали у прес-службі.

До слова, два населені пункти Попаснянського району Луганської області — Троїцьке та Чорнухине — попри перемир’я й далі залишаються повністю відрізаними від зовнішнього світу через бойові дії.