"Їм вдалося дістатися до Слов'янська", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" представник місії.

Окрім того, на сторінці ОБСЄ в соцмережах повідомляється, що представники місії зустрілися з мером Слов'янська Нелею Штепою.

"Представники моніторингу ОБСЄ вперше у Слов'янську з того часу, як почалася криза, вони зустрілися там з мером", - сказано у повідомленні в Twitter.

Нагадаємо, представникам місії ОБСЄ в понеділок вдалося потрапили в Слов'янськ Донецької області. Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на одного з спостерігачів.

Раніше повідомлялося, що представники ОБСЄ не можуть у повному обсязі перевірити виконання Женевських угод. Зокрема, місія не могла потрапити до Слов'янська.

Міський голова Слов’янська, що на Донеччині, Неля Штепа наголосила, що для міста важлива співпраця з Росією, тому вони вимагатимуть референдуму.

Після цього Донецьке обласне управління СБУ відкрило кримінальну провадження щодо міського голови Слов'янська Нелі Штепи за сепаратизм. У відомстві зазначили, що провадження відкрито за ст. 110 КК України - посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.