Про це повідомив генпрокурор Віталій Ярема на брифінгу у вівторок.

За інформацією Яреми, Назаров шпиталізований, тому суд поки не обирав йому запобіжний захід.

Сьогодні слідчим оголошено підозру Назарову Вікторові Миколайовичу, заступнику керівника антитерористичної операції, генерал-майору,
— повідомив Ярема.

"Після оголошення підозри Вікторові Миколайовичу стало погано, у нього гіпертонічний криз. Перед тим, як обирати йому запобіжний захід, він потрапив у госпіталь", — додав генпрокурор.

18 червня у Генпрокуратурі заявили, що однією з причин трагедії могла стати недбалість українського військового командування.

"Як з'ясувалося, військові посадові особи Збройних Сил України та оперативного штабу з управління антитерористичною операцією проігнорували наявну інформацію про активізацію діяльності терористичних угрупувань поблизу аеропорту Луганська, а також наявні в їхньому озброєнні переносні зенітно-ракетних комплекси (ПЗРК) і не вжили заходів щодо безпечної посадки літака в районі проведення антитерористичної операції", — відзначили в ГПУ.

Нагадаємо, у Луганську терористи збили літак ІЛ-76 з українськими військовими на борту. Літак якраз заходив на посадку в аеропорту, коли у нього влучили з зенітної установки та крупнокаліберного кулемета.