"Я була принижена протягом вечора. Мене штовхали багато разів чоловіки старші і вищі за мене. Я була налякана. Це триває досі і мені неприємно", — заявила Заєць.

Разом з тим на питання адвоката захисту Наталії Суслікової, чому дівчина вважає себе потерпілою саме від Романа Ландіка, хоча в свідченнях говорить про кількох чоловіків, Заєць заявила: "Зараз я ні до кого не маю претензій".

При цьому на запитання, чому ж вона опинилася в суді в якості потерпілої, Заєць відповіла: "Я вважаю себе морально потерпілою".

Також, відповідаючи на питання адвоката, потерпіла повідомила, що "заяву в міліцію не писала, фізичних ушкоджень також не було, тому лікарі її не оглядали".

Нагадаємо, що 4 липня в нічному ресторані Луганська син нардепа-регіонала Володимира Ландіка — Роман — побив Марію Коршунову. За два дні прокуратура Луганська порушила проти Ландіка-молодшого карну справу за статтею “Хуліганство”. Після цього він був оголошений в розшук і затриманий в Росії. Після його екстрадиції в Україну з 26 вересня Роман Ландік сидить в луганському СІЗО. Наступне судове засідання відбудеться в понеділок.