Все, що потрібно для виконання серенади - бажання та щирі почуття. Решту за вас зроблять професійні трубадури з агенції по організації свят.

“Замовнику не обов'язково мати вокальні дані. Я проводжу з ним репетиції, одягаю в костюм. Якщо потрібно одягаємо ще групу підтримки, для підтанцьовки. Якщо він хоче щоби освідчення було феєричним. Ось таким чином люди освідчуються своїм коханим”, - каже музикант Олексій Гріфф.

Висловити почуття без слів можна за допомогою квітів. Червоні традиційні троянди, білі тендітні ромашки на мові квітів означають кохання, - кажуть флористи.

“Квіти - це велика допомога у стосунках. Тому що квіти можуть зробити що завгодно. Вони шлюби зберігають, поєднують серця, вони розповідають те, що людина не може сказати багато років”, - каже флорист Алла Лисицька.

Особливо красномовно квіти виглядатимуть у формі серця. Така "валентинка" може продовжити святковий настрій не на один день, завдяки особливому розчину композиція зберігатиметься до двох тижнів. Щоправда, вже без квіткового аромату.