“Б’ють далекобійними пушками по дислокації 92-ї бригади Збройних Сил України. Поранених і вбитих, на щастя, поки немає. Обстріл триває і в ці хвилини”, - повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті.

За інформацією Луганської ОДА, по українських військових стріляють батальйони терористів “Заря” і “Дон”, які не підпорядковуються нікому, а діють на власний розсуд.

Саме ці батальйони здійснили обстріл із гранатометів та стрілецької зброї блок-посту Нацгвардії в районі Бахмутки на виїзді в місто Лисичанськ. Поранений один нацгвардієць. Поблизу села Трьохізбинка Слов’яносербського району в засаду потрапила кременчуцька рота міліції, яку обстріляли з лісопосадки. Міліціонери атаку відбили, одного з них легко поранено,
- розповів Москаль.

Нагадаємо, вчора бойовики двічі обстріляли місто Щастя у Луганській області. Внаслідок мінометних обстрілів терористів пошкоджені будівлі міської лікарні, військової комендатури, житлово-експлуатаційної контори, ПТУ №50. Під час цих обстрілів загинула 1 жінка та поранено 16 місцевих жителів, троє з них – у важкому стані.

Голова Луганської обладміністрації Геннадій Москаль повідомив, що 20 танків бойовиків стоять біля села Металіст — за 15 км від міста Щастя Луганської області.

Сьогодні вдень близько 14:30 терористи знову обстріляли місто Щастя Луганської області з боку Веселої Гори.