Про це повідомив редактор "Цензор.нет" Юрій Бутусов у Facebook.

"Катували жахливо. Краще ці фото нікому не бачити. Це робили не люди, а звірі. Палили вогнем, різали ножами. Експерти показують - чисто кавказький почерк. Кавказ в Донецькій області. Є два свідки, які бачили як катували цих людей в будівлі, яку контролюють "зелені чоловічки", що саме вони охороняли кімнату тортур. Зараз там же в Слов'янську зник американський журналіст і ще кілька громадян України", - йдеться у повідомленні.

На думку Бутусова, терористичні групи необхідно знищувати.

"Я не знаю, які ще потрібні жертви, щоб змусити СБУ виконати нарешті прямий наказ Верховного Головнокомандувача про знищення терористичних груп на Сході України. Інакше навіщо нам антитерористичний центр СБУ? ", - зазначив він.

Нагадаємо, двоє загиблих, виявлених в річці Торець біля смт Райгородок Донецької області, загинули унаслідок тортур. Людей кинули у воду ще живими, коли вони перебували без свідомості. Тіло одного з загиблих упізнано. Ним виявився депутат Горлівської міської ради від партії "Батьківщина" Володимир Рибак.

У міліції повідомляють, що почерк убивств у Слов'янську характерний для російських спецпідрозділів і парамілітарних організацій на зразок "козаків".