З нового навчального року тут майже удвічі зросло держзамовлення на прийом курсантів першого року навчання. Цьогоріч заклад прийняв до себе 250 майбутніх курсантів.

Через ситуацію у країні військова академія постійно корегує свою навчальну програму. Викладачі надають курсантам нові сучасні знання про тактику ведення бою. Неабияку увагу військовий заклад приділяє тиловому забезпеченню та ремонту техніки.

Не забувають в академії й про обмундирування курсантів. Цьогоріч першокурсників одягнули у нову військову форму. Найближчим часом її обіцяють усім курсантам навчального закладу. Хлопці уже оцінили новий стрій.

У новій формі погони не на наплічниках, а на кітелі попереду. Так, кажуть військові, краще одягати бронежилет, адже він за них не зачіпається. Окрім того в комплекті відсутній ремінь, що також заважав броні. Загалом військова екіпіровка складається з майже двох десятків елементів і коштує приблизно 14 тисяч гривень. Саме у цьому вбранні особовий склад закладу візьме участь у військовому параді в Києві до Дня Незалежності.