Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді".

"Свобода" з самого початку наголошувала, що переговори з терористами – це капітуляція! У світі з терористами ведуть переговори тільки про звільнення заручників та можливість амністії чи відходу злочинців, а не обговорюють їхні політичні ініціативи", — сказано в блозі.

"Участь Медведчука та Шуфрича у переговорах фактично як представників терористів має стати предметом невідкладного розслідування Генеральної прокуратури", — закликав Тягнибок.

Як відомо, посол РФ в Україні Михайло Зурабов заявив, що Віктор Медведчук і Нестор Шуфрич брали участь у засіданні Тристоронньої контактної за дорученням президента України Петра Порошенка.

Натомість у вівторок представник інформаційного центру РНБО Володимир Чеповий на брифінгу запевнив, що народний депутат Нестор Шуфрич і лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук не були уповноважені представляти українську сторону на тристоронніх переговорах в Донецьку.

За словами Чепового, другий президент України Леонід Кучма — єдиний, хто представляє українську сторону в роботі тристоронньої групи з вирішення кризи на сході України.

Нагадаємо, за словами лідера терористичної організації "ДНР" Олександра Бородая, бойовики готові припинити вогонь у відповідь на аналогічні дії української сторони.