Про це він сказав після зустрічі лідерів опозиції з міністрами закордонних справ Польщі та Швеції.

"Ми з Радославом Сікорським та Карлом Більдтом обговорили підсумки останнього засідання міністрів закордонних справ країн-членів ЄС в контексті перспектив підписання Угоди про асоціацію України з ЄС",- зазначив Кличко.

Читайте також: Питання Тимошенко не розсмокчеться, - Кличко

"УДАР вже висловлював велике занепокоєння розвитком подій стосовно виконання умов, необхідних для підписання Угоди. Засідання Міністрів закордонних справ Євросоюзу ще раз підтвердило, що успішне для України проведення саміту у Вільнюсі неможливе без вирішення проблеми вибіркового застосування правосуддя. Як і раніше, "УДАР" наполягає на звільненні Юлії Тимошенко", - додав політик.

УДАР сподівається на амністію екс-прем’єра.

Читайте також: Проблему Тимошенко треба не смоктати, а вирішувати, — Лук'янов

"Найкраще, якби ця мета була реалізована через її амністію, бодай часткову. Разом з тим, ми готові підтримати будь-яке рішення, що буде прийнятним для наших європейських партнерів та реально розблокує шлях до підписання Угоди про асоціацію",- підкреслив Кличко.

У партії також наголошують, що до саміту "Східного партнерства" залишилося мало часу. Тому зволікання влади, що виконання вимог ЄС, призведе до втрати Україною шансу доєднатися до великої європейської сім'ї.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко згідна на часткове помилування. Про це після зустрічі з міністрами закордонних справ Польщі та Швеції повідомив Арсеній Яценюк.