Так у партії відреагувалі на поширення в 218 виборчому окрузі Киева газети кандидата від Об'єднаної опозіції Володимира Ар'єва, на першій шпальті якої розміщено фотографію Віталія Кличка та кандидата від партії УДАР у 218-му мажоритарному округу Олександра Сергієнка з написом "Не вір!".

У партії УДАР повідомили, що це не перший випадок, коли Об'єднана опозиція проводить подібну діяльність проти політічної сили Віталія Кличка.

"Дії деяких представників Об'єднаної опозиції викликають відвертий подив. То замовляє проти УДАРу брехливі статті в регіональній пресі, то зосереджується на поширенні неправдивої інформації про членів нашої політсили і замість того, щоб агітувати за себе, чомусь агітує проти УДАРу", - йдеться в заяві партії.

У партії закликають колег із демократичного табору згадати принцип відмови від взаємної боротьби й подумати про те, що в майбутній Верховній Раді депутати об'єднаної опозиції працюватимуть пліч-о-пліч з депутатами від УДАРу, якщо, звісно, "об'єднана опозиція не бачить інших партнерів по більшості, як це бувало раніше".

Очевидно, що вибори - це конкуренція й змагання, але ж не війна без правил на самознищення, коли під атаку потрапляють не ідеологічні опоненти, а партнери з демократичного табору, - говорять в УДАРі.

У партії Віталія Кличка переконані, що сьогодні головний ворог - це партія влади, і саме проти неї мають зосередити критику всієї опозиції.

Нагадаємо, у Києві вдруге за тиждень побили активіста УДАРу.