"Фракція УДАР прийняла рішення залишитися у сесійній залі до завтра. З рядів Партії регіонів лунають взаємовиключні заяви: Єфремов говорить про роботу в комітетах у середу, Макєєнко - про можливість сесійного засідання. Рада не відкриється доти, доки не буде вирішене питання про особисте голосування - такою є позиція Кличка і всі депутати фракціі іі підтримують", - написала Геращенко.

Нагадаємо, опозиція заблокувала трибуну Верховної Ради. Ще вчора заступник голови фракції УДАР Віталій Ковальчук запевнив, що його політична сила не дасть розпочатися сесії Верховної Ради, якщо не буде забезпечено персональне голосування.

Спікер Володимир Рибак припустив, що Верховну Раду можуть розблокувати до післязавтра. Рибак проти силового розблокування Ради.

Лідер КПУ Петро Симоненко переконаний, що блокування трибуни парламенту вигідне не лише для опозиціонерів, але й для провладної більшості.

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вважає відмовки більшості щодо неможливість впровадження сенсорної кнопки намаганням вирішити питання в особистих інтересах регіоналів.