До Віталія підійшов лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк і розкрив перед ним папку з текстом документу, звернувшись при цьому: "Віталій Кличко, підписуйте".

Арсеній Яценюк дав Віталію Кличко ручку. У свою чергу лідер "УДАР" сказав: "Із задоволенням підпишу, але з зауваженнями" і підписав текст угоди.

В інтерв'ю журналістам Кличко висловив переконаність у тому, що єдиний список від опозиції кандидатів у мажоритарних округах повинен формуватися за принципом праймеріз.

"Ви знаєте, знову за виборців, за людей хтось буде вирішувати в кабінетах... За угодою ми сказали, що підписуємо тільки по ключових речах. Одна з ключових речей — ніхто не може вирішувати за виборців, який кандидат...", — сказав Кличко.

"Тому проводиться праймеріз. І найкращий кандидат від опозиції — всі голоси віддаються йому", — зазначив політик.

Нагадаємо, раніше лист-звернення до опозиції написала Юлія Тимошенко, текст якого зачитав на Софійській площі в Києві перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов. У ньому екс-прем’єр заклика до соборності та єдності сил демократичної опозиції.

"Одна команда — одна перемога — це єдине гасло, яке сьогодні має бути на озброєнні опозиції", — йдеться в листі Тимошенко.