Аби підтримати захід, українські студенти влаштували у студмістечку танці зі свічками. А вже потім чай із печивом. Ті, хто прийшли на свято довкілля, перед тим вимкнули вдома світло.

Акція за збереження довкілля зібрала сотню студентів. Організатори бідкаються, аби молодь вимкнула світло і пішла на вулицю, доводилося навіть вмовляти. Знайшлись і такі, що правил "Години землі" і досі не знають.

“Я своїх друзів вмовляла, щоб вони виключили світло. Але хто хоче, той підтримає та виключить світло. А як решта, не думаю що всі підтримають”, - каже співорганізатор акції Ганна.

Судячи з вікон навколишніх будинків про свято збереження довкілля знають небагато. Подія поширена здебільшого серед молоді.

А взагалі, “Година землі” - подія щорічна і міжнародна. Жителі планети мають на одну годину вимкнути електрику в своїх будинках, аби продемонструвати таким чином необхідність спільних дій для боротьби зі зміною клімату. Годину Землі підтримали понад чотири тисячі міст світу, зокрема три десятки українських.