Патріоти в окупації

Психологічно там вже давно неможливо жити тим людям, які не підтримують політику Росії. Ринок нерухомості в Криму зупинився. Продати квартиру у твердій валюті практично неможливо.

Фактично, за її словами, ми повернулися до стану 37 року. Доноси стали однією з форм суспільного життя в Криму.

Відкриття кримінальних справ в країні, в якій не було скоєно саме правопорушення, вважається нонсенсом світової правозахисної практики,
— наголошує активістка.

Тим самим, на її думку, Росія хоче показати, що для неї не існує часових рамок, і я не здивуюся, якщо зараз будуть реанімовані ті справи, які були закриті України 5-7 років тому, і по них людей знову судитимуть і знову будуть саджати у тюрми.

Продовольче забезпечення

Зараз, зазначає Богуцька, українські товари можна побачити тільки на ринку або в немережевих магазинчиках. У великих торгових мережах в наявності тільки російські товари, і, отже, відсутні м'ясо, молочка, кондитерські вироби та інше.

Але разом з цим продукція в Крим надходить і з української території не зовсім легально: фури підвозять товар по трасі Джанкой-Феодосія, десь всередині перевантажують продукцію у порожні російські фури, і таким чином потрапляє в торговельні мережі Криму. Виходить, що українські виробники продовжують годувати Россію.часть з цього продовольства іде на утримання колишньої кримської самооборони, які зараз називаються "Кримські леви",
— розповіла блогер.

Сполучення з Росією

Активістка вважає, що переправа через Керченську протоку цілком реальна, але Росія не зможе цей проект реалізувати.

Також вона акцентувала увагу на тому, що з урахуванням вкрай нестабільної ситуації в самій Росії, їм ще довгий час буде не до мостів.