“Сьогодні "Цензор.НЕТ" передали копію рішення Печерського суду у справі №757/32134/14-к... Я не міг повірити, що це можливо, але у цієї копії є всі реквізити, і перевірити достовірність нескладно”, - написав у Facebook Бутусов.

Читайте також: ГПУ розпочала кримінальне провадження стосовно Арбузова і його помічників

Він наголосив, що саме за гроші сім'ї Януковича, в тому числі й Арбузова, фінансується війна на Донбасі.

Арбузов перебуває під санкціями у всьому цивілізованому світі, який був вражений вбивствами на Майдані. Але 21 листопада український суд, який розташований за 500 метрів від Майдану, прийняв рішення - зняти арешт з майна, зняти арешт з рахунків Арбузова. За даними джерел "Цензор.Нет", близьких до слідства, на арештованих рахунках Арбузова, які йому повернули в розпорядження 21 листопада, могло перебувати близько 200 мільйонів гривень,
- повідомив редактор “Цензор.нет”.

Згідно з документом, Арбузов не був попереджений про підозру у скоєнні злочину, тому “надалі в накладенні арешту на майно Арбузова С.Г.т і Арбузової І.О. відпала необхідність”.

Нагадаємо, у червні цього року Генеральна прокуратура України заарештувала рахунки колишнього першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова, на яких зберігаються облігації державної позики. Як заявив тоді заступник генерального прокурора Олексій Баганець, йдеться про 1 мільярд 800 мільйонів доларів і 1 мільярд 200 мільйонів гривень, загалом у перерахунку в національній валюті – понад 24 мільярди гривень.