Про це заявив голова міжнародної дорадчої групи з розслідування злочинів в ході протестів на Майдані Незалежності в Києві наприкінці 2013 - 2014 году Ніколас Братза, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ефективність розслідування значною мірою залежала від тісної співпраці між слідчими органами. Відсутність такої співпраці з боку Генпрокуратури з двома іншими органами (МВС і СБУ — "24"), з точки зору нашої групи, дуже серйозно негативно вплинула на ефективність розслідування", — заявив він на прес-конференції у вівторок в Києві.

Довідка. Міжнародна дорадча група була сформована генеральним секретарем Ради Європи Турбйорном Ягландом для спостереження за відповідністю розслідування випадків насильства, що мали місце на Україні в період з 30 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 всім вимогам Європейської конвенції про захист прав людини.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура Україна повідомила про підозру колишньому в.о. начальника головного управління міліції Києва та його заступнику в організації штурму Майдану в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року.