Про це повідомив керівник групи інформування антитерористичної операції Владислав Селезньов.

"При затриманні у бойовиків вилучено 2 одиниці РПГ-26, 2 одиниці РПГ-7В, автомат АК-74 за підствольним гранатометом, патрони до автомата Калашникова, гранати для за підствольного гранатомету", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

За словами Селезньова, затримані дали свідчення про свою діяльність, яка спрямована на дестабілізацію ситуації в східних регіонах України

"Отримана інформація підтверджує активне залучення військовослужбовців Російської Федерації, зокрема, офіцерів ФСБ і ГРУ, до підготовки бойовиків, які здійснюють терористичні акти на території України, займаються бандитизмом та вбивствами", - зазначив керівник групи інформування АТО.

Зокрема, за його словами, один із затриманих бойовиків розповів, що проходив курс підготовки на території однієї з військових частин на території Ростовської області.

"На військовому полігоні він і його спільники проходили навчання, в ході якого вивчали правила використання ПЗРК і РПГ", - повідомив Селезньов

"Також затримані надали іншу оперативну інформацію, яка буде корисною для українських силовиків під час виконання спеціальних завдань в рамках Антитерористичної операції", - додав він.