Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

Великобританія передала українським військовослужбовцям зимову форму одягу та медичне майно,
- йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, у 2014 році країни-партнери поставили ЗСУ таку допомогу: США - речове майно та технічні засоби, Франція - бронежилети і медичні матеріали, Словаччина - електрогенератори і комплекси освітлення, пластиковий посуд, речове обладнання та медичні матеріали, Норвегія - сухі пайки, Данія - технічні засоби, Канада - засоби індивідуального захисту та зимове обмундирування, Польща - сухі пайки та постільне приладдя, Литва - сухі пайки, медичні матеріали, речове майно, Швейцарія - лікарські засоби та медичні матеріали, Нідерланди — електрогенератори, зимове взуття, Іспанія - бронежилети та шоломи, Латвія надіслала шкільне приладдя та інші необхідні речі для дітей військовослужбовців, які були переміщені з Автономної Республіки Крим.

"Найближчим часом допомогу армії планує надати Австралія і Республіка Польща", - підкреслили у відомстві.

До слова, державна компанія "Укрінмаш", яка входить до складу "Укроборонпрому", підписала контракт з американською Defense Technology Inc на поставку новітніх антимінометних радарів AN/TPQ-49.

Раніше "Укрінмаш" підписав контракти з французькою Thales Group та американськими виробниками ATN Corp. та Barrett Firearms на поставку сучасного озброєння і військового обладнання для потреб Збройних сил, Служби безпеки та Нацгвардії України.