Тварина пробуде на фермі якийсь час, після чого, як очікується переїде в зоопарк української столиці.

Фунтик мав давати свої прогнози на результати матчів, що проходили в Києві, як це колись робив знаменитий провісник зі світу тварин — восьминіг Пауль. На відміну від Пауля, який під час чемпіонату світу з футболу 2010 року вгадав результати практично всіх матчів, Фунтик не зумів продемонструвати видатних здібностей — не надавши правильного прогнозу жодного разу за турнір.

Багато вболівальників навіть пропонували пустити кнура на сало і м'ясо відразу після завершення чемпіонату, і противники цих заходів висловили стурбованість подальшою долею тварини.

Коли чемпіонат закінчився, постало питання про майбутнє Фунтика. Повідомлялося, що забрати його вирішив київський зоопарк, однак 5 липня кнура відвезли в невідомому напрямку. У пресі з'явилися відомості про те, що 380-кілограмового Фунтика могли забрати на бійню, але ця інформація не підтвердилася.

Господар кнура режисер-постановник, заслужений артист України Олег Катков запевнив журналістів, що Фунтик знаходиться в безпеці і його життю і здоров'ю ніщо не загрожує. Через кілька днів представники ЗМІ зможуть приїхати на ферму і побачити тварину. Зараз же хряк потребує відпочинку, тому що знаходиться в стані стресу.