Про це у Facebook повідомляє пресс-центр АТО.

“Передовою групою ВДВ сили АТО пробились до Артемівська, де розблокували базу озброєння та взяли її під свій контроль. Ця база довгий час була заблокована бандугрупуваннями”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Артемівську обстріляли штаб терористів [Фото]

Це підтвердив і Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Увечері батальйон МВС "Артемівськ" здійснив розвід-рейд в Артемівськ. Знищений штаб ДНР. Батальйон очолює наш артемівський офіцер - Костянтин Матейченко. За сумісництвом нинішній військовий комендант Красного Лиману. Найближчим часом ситуація в Артемівську буде мирною.. Звичайно мир буде підкріплений впевненою силою спецбатальйону "Артемівськ" і сил АТО,
- написав Аваков у Facebook.

Окрім того, за даними прес-центру АТО, вчора у другій половині дня було знищено склад боєприпасів в районі населеного пункту Черняхівка.

“Також знищено базу бойовиків в районі Семенівки та базу бойовиків в районі Черняхівки, колону бойовиків з мінометним розрахунком; нанесені вогневі нальоти по укріпрайонам бойовиків в Миколаївці, по виявлених 2 блокпостах бойовиків, по 2 розвідувальних районах бойовиків (снайперів та коректувальників вогню), по скупченню бойовиків в районі між Краматорськом та Іллічівкою”, - повідомили у прес-центрі.

Після того, як терористи вночі здійснили мінометний обстріл позицій АТО на горі Карачун, розпочався штурм блокпосту. Під час бою підбито 1 танк та 3 БМП бойовиків, здалися у полон 3 жінки-снайпери.

Окрім того, військовослужбовці повністю перекрили трасу Харків – Ростов-на-Дону в районі населеного пункту Горохувате.

Нагадаємо, від вчорашнього вечора в зоні АТО загинуло 11 українських військовослужбовців та 39 поранено.