Як повідомляється у презентації підсумків турніру, представленій операційним директором УЄФА Events S.A. Мартіном Калленом і директором оргкомітету "Євро Україна" Маркіяном Лубківським, доходи УЄФА від продажу прав на телетрансляції матчів турніру склали 815 мільйонів євро, від послуг однобічної трансляції – 22 мільйона євро, від спонсорської підтримки й продажу ліцензій – 315 мільйонів євро, від продажу пакетів гостинності – 101 мільйонів євро, від продажу квитків на матчі – 130 мільйонів євро.

"Ми задоволені фінансовими результатами, які отримали у результаті проведення турніру в Україні й Польщі", - каже Каллен.

Окрім того, Лубківський підкреслив, що ЄВРО-2012 – наймасштабніший і найкраще організований спортивний захід в Україні за всю історію незалежності, і УЄФА задоволений усіма аспектами його проведення.

Загальний заробіток УЄФА від ЄВРО-2012 перевищив доходи від чемпіонати Європи 2008 року, який пройшов в Австрії й Швейцарії, на 32 мільйони євро й доходи чемпіонату Європи 2004 року в Португалії на 530 мільйонів євро.

Нагадаємо, УЄФА закрив антидопінгову програму ЄВРО-2012, яка складалася з перевірок футболістів перед турніром і тестів під час чемпіонату. Заборонених препаратів ні в кого з гравців не виявили.