У звіті від 13 листопада ОБСЄ зазначає, що цей проект передбачає три стадії реалізації - два дні "тиші", виведення важкої техніки протягом п'яти днів, і потім розподіл сил за лінією контакту згідно з Мінським меморандумом протягом 21 дня, передає ZN.ua.

Рішення, пише у звіті організація, було прийнято в рамках "Об'єднаного центру з контролю і координації".

У той же час в ОБСЄ зазначили, що військові України і РФ тільки почали обговорювати проект з представниками бойовиків "ДНР". Про так звану "ЛНР" в даному контексті не згадується.

В ОБСЄ неодноразово заявляли, що покладають надії, тому і тісно співпрацюють зі створеним "Об'єднаним центром з контролю і координації", в який входять українські та російські військові.

Зазначимо, що у зв'язку із зайвою довірою, ОБСЄ на засіданнях повідомляє про місця дислокації українських військових при військових РФ, які, як відомо, надають терористам як політичну, так і військову підтримку.

Сама ж Росія присутність своїх військ в Україні спростовує вже кілька місяців, незважаючи на величезну кількість беззаперечних доказів.

Нагадаємо, терористи продовжують порушувати режим припинення вогню на сході України, обстрілюючи позиції сил АТО та мирних мешканців Донбасу.