Спочатку не всім сподобалась заява генерального директора Golden Boy Promotions Річарда Шафера, який хоче вивести свого підопічного Деонтея Вайлдера на чемпіонський бій за титул за версією WBC проти Бермейна Стіверна.

Водночас промоутер четвертого номера рейтингу WBC Магомеда Абдусаламова Семпсон Левковіц вважає, що Стіверн має зустрітися з другим номером рейтингу Крісом Арреолою, а Вайлдер - з переможцем бою Магомед Абдусаламов - Майкл Перес.

Читайте також: Спочатку Стіверн, потім Кличко, – промоутер Вайлдера

"Мій старий друг намагається всіх обійти, щоб отримати чемпіонський бій для свого бійця. Однак, якщо Віталій звільнить пояс, то за нього повинні будуть боротися Стіверн і Арреола, який перебувають на другій сходинці рейтингу. Шефер повинен поважати своїх колег промоутерів і не намагатися всіх обійти", - заявив Левковіц.

За його словами, якщо Вайлдер виграє, то зможе поборотися за титул з переможцем бою Стіверн - Арреола.

Як відомо, обов'язковим претендентом на чемпіонський бій за версією WBC є канадець Бермейн Стіверн, який переміг у фіналі елімінатора Кріса Арреолу. Раніше повідомлялося, що бій Віталій Кличко - Бермейн Стіверн можливий не раніше березня наступного року.