Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Обставини аварії з'ясовує оперативна група Управління ДСНС України у Волинській області. Інформацію про громадянство загиблих та постраждалих встановлюють.

У посольстві Болгарії в Україні повідомили, що жертвами аварії автобусів стали вісім людей. Двоє з них - болгарські водії транспортних засобів, які перевозили громадян Білорусі.

Згідно з інформацією прес-служби прокуратури Волинської області, туристичний рейсовий автобус "Сетра", під керуванням громадянина Болгарії виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з пасажирським автобусом "Еталон".

Жертвами аварії стали п'ять українців та три іноземці - двоє неповнолітніх та водій "Сетри". У лікарню потрапили 22 громадян Білорусі та 8 громадян України.

"Встановлюються обставини ДТП. У подальшому буде надано оцінку діям обох водіїв. Буде призначено низку експертиз - комплексну автотехнічну, судово-медичну та інші. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюватиме прокуратура Волинської області", - повідомив заступник прокурора Волинської області Валерій Невірець.

До слова, у селі Задубровка Чернівецької області італієць на автомобілі "Hyundai-Tucson" травмував 52-річного жителя обласного центру, після чого втік з місця ДТП.