У центрі соціального обслуговування спалахнула пожежа - живцем згоріло 16 пенсіонерів, 11-х людей вдалося врятувати.
Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем. Один з мешканців будинку курив у ліжку й саме недопалок міг спричинити пожежу. Порушено кримінальну справу.

На місці трагедії побував віце-прем’єр Сергій Тігіпко. Він очолив урядову комісію, яка розслідує причини пожежі.

“Приїхав Вам висловити подяку за те, що допомогли врятувати людей. Не переживайте, не переживайте, що Ви могли - Ви зробили. Зробили, що могли. Може й більше зробили ніж могли”, - сказав віце-прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко.

Із резервного фонду уряд пообіцяв виділити 7 мільйонів гривень. За ці кошти реконструюють частину лікарні в сусідньому селі для облаштування там соціального центру. А в Білому збудують лікарську амбулаторію.

“Буде одне прохання до Вас. Діло в тому, що ці будівлі треба побудувати за півтора місяці. Якщо буде процедура тендеру, 54 дні треба буде тільки чекати, щоб провести тендер. Тобто, є пропозиція, щоби у постанові КМУ було по спрощеній процедурі. Щоби ми з понеділка-вівторка почали будівництво”, - сказав голова Рівненської ОДА Василь Берташ.

Завтра у Білому поховають 6-х погорільців - тих, хто не мав рідні. Інші тіла забрали родичі. Для сімей загиблих Рівненська обласна рада виділить по півтори тисячі гривень. У лікарні і досі перебувають 11 потерпілих. Троє з них - у важкому стані.