Про це у Facebook повідомив радник глави МВС України Антон Геращенко.

“За вчорашній вечір і ніч, після загибелі "Усмішки" загинуло ще четверо героїв з батальйону Нацгвардії "Донбас". Також четверо героїв загинуло із спецбатальйону міліції "Шахтарськ", - зазначив Геращенко.

За його словами, зараз батальйон "Донбас" контролює половину міста, розділеного залізницею.

Залишки терористів закріпилися в іншій половині і запекло опираються. До них через поля дрібними групами просочуються підкріплення з боку Харцизька та Макіївки. По периметру міста виставлені блокпости з метою недопущення підходу до місту підкріплень терористів,
- написав радник Міністра внутрішніх справ.

Геращенко розповів, що в Іловайську тривають “вуличні бої” – найскладніше мистецтво серед всіх інших видів тактики ближнього бою, адже “ворог може чекати тебе де завгодно і стріляти з горища, з підвалу, з дитячого саду”. Терористи ведуть мінометний вогонь з поки контрольованої ними частини міста, не зважаючи на житлові квартали.

Нагадаємо, зачистка Іловайська триває. Протягом вчорашнього дня в результаті запеклих боїв за Іловайськ полягли четверо бійців батальйону "Донбас" і два бійці батальйону "Шахтарськ". Серед них - чоловік журналістки Михайлини Скорик – Сергій, а також доброволець з Америки Марк Паславські.

Незважаючи на це, батальйон "Донбас" продовжує звільняти Іловайськ.