Про це у понеділок, 10 серпня, повідомили у прес-службі Генштабу.

"За оперативною інформацією на території, що знаходиться під контролем бойовиків, нині перебуває заступник командувача Сухопутними військами Російської Федерації генерал-полковник Олександр Ленцов, діяльність якого пов’язують з координацією дій бойовиків", — йдеться у повідомленні.

Крім цього, як зазначили у Генштабі, Президент України Петро Порошенко дав доручення поінформувати представників місії ОБСЄ та представників Російської Федерації про чергове порушення мінських домовленостей з боку проросійських бойовиків — мова йде про нічну спробу наступу бойовиків під Старогнатівкою, яка закінчилась успішною контратакою українських військ.

Минулої ночі ситуація південніше від Донецька знову загострилась.Протягом кількох годин бойовики, цинічно порушуючи по...

Posted by Прес-служба Генерального штабу ЗСУ on 9 серпня 2015 р.

Нагадаємо, в результаті контратаки українські військовослужбовці взяли під контроль село Новоласпа, що неподалік Волновахи.

Крім цього, в ніч на неділю бойовики спалили одразу чотири автомобілі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ біля офісу організації у Донецьку.